Nyhedsside

Resultat: 203

Udgivet

11/04/2021

Nyhed

Køreskoler i Brøndby, Fredensborg, Halsnæs og Gladsaxe kommune kan åbne fra på mandag

1. april udsendte Færdselsstyrelsen en nyhed om genåbningen af landets køreskoler med undtagelse af 5 kommuner. Nu kan 4 kommuners køreskoler igen åbne.
Læs mere

Udgivet

08/04/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen har fået nye oplysninger vedrørende et netop offentliggjort fortolkningsbidrag til 11 kg-reglen for godstransport med varebiler

På baggrund af henvendelser foretager Færdselsstyrelsen yderligere undersøgelser forud for præciseringen af anvendelsesområdet for 11 kg-reglen i godskørselsloven.
Læs mere

Udgivet

31/03/2021

Nyhed

Høring: Ny bestemmelse om udveksling af oplysninger om kvalifikationsbeviser med andre EU- og EØS-lande

Færdselsstyrelsen har sendt udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport i høring.
Læs mere

Udgivet

31/03/2021

Nyhed

OPDATERET – nyhed trukket tilbage: Færdselsstyrelsen offentliggør fortolkningsbidrag til 11 kg´-reglen i godskørselsloven

Præcisering af anvendelsesområdet for 11 kg’–reglen, der er afgørende for, om man som virksomhed, der kører godskørsel for fremmed regning, skal have en varebilstilladelse.
Læs mere

Udgivet

30/03/2021

Nyhed

Nye regler om inddragelse af kørekortet som led i den skærpede indsats mod vanvidskørsel

Færdselsstyrelsen har netop udstedt bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kørekort. Baggrunden for bekendtgørelsen er den aftale, som regeringen indgik i 2020, om en skærpet indsats mod vanvidskørsel.
Læs mere

Udgivet

30/03/2021

Nyhed

Færdselsstyrelsen ophæver pausereglen ved særlig køreundervisning efter et kørselsforbud

Som følge af corona ophæver Færdselsstyrelsen pausereglen, så du kan færdiggøre den særlige køreundervisning efter et kørselsforbud, selvom du ikke har haft undervisning i mere end tre måneder.
Læs mere

Udgivet

26/03/2021

Nyhed

Vejledningsperioden udløber for kontrol af lønvilkår i forbindelse med cabotagekørsel og vejdelen af kombineret transport

Færdselsstyrelsen og politiet har i årets første 3 måneder anvendt en vejledende tilgang i forbindelse med kontrol af nye regler for lønvilkår. Den 1. april 2021 udløber vejledningsperioden.
Læs mere